Nu ai inteles, comparam ca si fenomen, desi fortat, si am explicat de ce (deficiente de marketing) nu ca si tematica. II apropiam de zero fiindca nu contine nici unul vreo substanta..of any kind.
Ai vreo vaga idee ce este ecefalopatia ca sa folosesti acest adjectiv? Eu doar catalogam pe o scala cum se prezinta poezia. Nu ne face cinste ca Stelute in genele ei este graitoare pt postmodernismul romanesc (iar Cartarescu este un postmodern intarziat).
Aiurea intr-adevar, am citit toate volumele epopeice pe care le-a scornit, cred k nu ai citit tu mai sus c am spus. Ca sa incheiem odata pentru totdeauna, betie de cuvinte, pustiu de idei nu intra nici la categoria postmodernism, nici la cea...cu talent. Dau ca sigur exemplu acel capitol din Travesti unde domnul descrie panza unui paianjen in culori curcubeice..daca era un fragment din trainspotting cand un personaj era in trip mai intelegeam ..recititi, superstar, peentru o scunfundare in derizoriul si risipa unor pagini intregi.
Si pardon me, tocmai ai sugerat ca manele au o valoare incontestabil? Atunci asa sa fie si nu mai zic nimik, dar vezi tu, peste decenii nu vor dainui nici una nici altele, and I say amin to that.
Originally Posted by herbert:
lasa-ne pe noi in "desertul postmodern" al lui Cartarescu - ne simtim bine.
|
va las, god forbid, nu ii poti lua unui om coltul d epaine de la gura, e inuman.
Originally Posted by herbert:
Sa traiti am inteles, ii voi transmite lui nenea autorele ca il iubiti asa. va fi bucuros ca il iubesc contemporanii, fiindca audienta tanara ain't buying the crap.[/i][/quote]