Deci, mai întâi, sä fim drägälasi... :love:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
carmine este un partener d discutii pt musiu pitbull - cu kre imparte niscai complicitati
|
1) Te rog foarte important! Monseur scriim, monseur zîshim!

2) Care, unde, cum, ce fel? "Complicitäti" sunt pe ascunselea, pidosnic, pi supt mânä... Noi nu.
- dar nu ma asteptam k altcinva sa-i raspunda... :shock:
|
E, iacätä cäci Klein, cu care avui un consult la "Cafeneaua Actorilor" acu' doi ani fix, e o persoanä cu mult... simt de
räspundere!
cre k trebuie pur si simplu ignorat cu desavirsire - ceea c ar fi o forma d 'banare' mai subtila decit aceaa propriu-zisa
|
Eccelentä idee! :happy: Gata, s-a rezolvat! ORICINE doreste bannarea lui Carmine, ASA sä i-o facä, subtil - închinarrrea cui l-a fäcut!
cit dspr leg cu 'balanta' (kre ramine unu din cele 5 cele mai bune filme dupa 90),
|
Pânä mai an, da. Numa' vez' cä...
"E pericoloso sporgersi"
"Moartea domnului Läzärescu"
"A fost sau n-a fost"
"California dreaming (nesfârsit)"
"Hârtia va fi albasträ"
Plus, presupun (cä încä nu l-am väzut):
"432"
Plus, discutabil (adicä pe gustul meu, nu vi-l bag pe gât):
"Filantropica"
Deci, nu mai.
* * *
Si acum, on topic:
si-n fond doiaru, opunindu-se 'sistemului', nu este oare un mitik - pers jucat d ac vasilescu - kre a 'tras p dreapta', in 'gara noastra mik', dar are un (ultim) zvicnet d impotrivire in preajma pensiei?? mie cele 2 pers mi s par din ac 'familie' - doar k mitik era mai 'nebun', fiind mai tinar...
|
Hmm... Interesantä ipotezä dar, dacä stau sä mä gândesc, finalmente cam fortatä. Sä nu uitäm un factor de esentä a personajului: Miticä Irod e un personaj curat sufleteste; Doiaru e un cäcänar. Miticä se opune sistemului cu toatä fiinta; Doiaru coopereazä perfect cu sistemul (jefuindu-l, în primä instantä - cu acordul tacit al sistemului, care la rândul lui e hotesc - si, în a doua instantä, päcälindu-l cu propriile lui arme, cele birocratice - deci, un fel de cooperare pe invers).
A, si o observatie personalä: pentru mine, mult mai rotund, mai profund, mai convingätor si mai tusant rämâne anteriorul Miticä Irod - cel compus de Mircea Diaconu si Tatos, în
"Mere rosii".