View Single Post
Old 12 Jun 2007, 14:20   #55
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by europe_east:
mi-a placut textul, un fel de scurta istorie a cinema-ului recent in RO. desi imi imaginez ca pentru un strain (fie el si cinefil de meserie) toate datele si titlurile ar fi probabil prea mult... mi-a placut insa mai ales ultimul paragraf despre paradoxul lipsei de succes in Ro a filmelor premiate afara. mi-ar fi placut sa citesc mai multe speculatii despre despre chestia asta, plus si niste premonitii despre viitor...

thx europe, yr appreciation really means a lot to me! :love:
'dspr kestia asta' (i. e. insuccesul d public al filmelor 'noului val') m-am tot pronuntat cu diverse prilejuri (in mass-media), asha k mi-a fost tirsha sa ma repet... plus k nu vroiam k txtu sa fie too money-oriented, publicatia fiind mai curind intelectuala.
in privinta 'premonitiilor' c sa zic... ma feresc d ele k dracu d tamiie! tinind cont d c (nu) se-ntimpla in zona cine-administratiei ro (cnc & such), cre k orice predictie e nu un 'walking', ci de-a dreptu un 'running on thin ice!! sincer kiar nu stiu...
adik nici makr nu stiu cum va merge 'restu e tacere' al lui nae c cva imi spune k va merge mai prost k 'filantropik' si k - desi m-as bucura enorm sa fie nominalizat la oscarurile straine - povestea propriu-zisa mi s pare prea complicata pt americani... in plus (asta apropo d publicu autohton) nu e kiar ceea c am crezut - adik un film k o shampanie, bubbling with entertainment -, ci un film f trist, sumbru, aproape funebru (2 inmormintari si o ardere d vie in meniu!); cre k - dk va fi apreciat d masse - filmu lui nae va fi apreciat for the wrong reasons...

ps rog moderatorii, dk considera k ac subiect nu-si are locu aici, sa-i gaseask locu in alta parte; msi
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif