View Single Post
Old 11 Jun 2007, 08:21   #13
lhada
Junior

lhada

Send a message via Yahoo to lhada
cum au mai spus si ceilalti la california s-a putut intra. am ajuns cu 10 minute inainte de film de la lucru si am putut intra cu abonamentu de 8 si am gasit si loc...pe randu 2.
nu mi-a placut ce s-a intamplat joi dimineata la 10 la bilete la 432. cu 3 zile inainte mi s-a spus ca 30% din locuri se vor da in acea dimineata totusi acelea parca au disparut. nu stiu exact cum au decurs lucrurile in fata caseriei ca eram la coada undeva dupa coltul cinematografului.
nu am de ce sa ma plang si-mi asum vina pt ca nu mi-am luat biletul pt film odata cu abonamentul sau probabil as fi reusit sa intru la fel ca si la california dar am ales alt film pt acea ora, dar m-a deranjat putin atitudinea organizatorilor.
totusi...inteleg ca asa e la festivaluri cu invitatii dar organizatorii ar trebui sa ofere mai multe informatii in brosurile cu programul si acestea sa apara mai repede. cand mi-am luat abonamentul inca nu erau aparute (parca a fost joi inainte de inceperea festivalului). daca as fi avut acces la program cand am luat abonamentele mi-as fi facut deja un plan si mi-as fi luat si biletele pt filme.
lhada is offline   Reply With Quote sendpm.gif