Thread: filme TIFF 2007
View Single Post
Old 10 Jun 2007, 18:24   #40
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Leonard:
mi se pare haios cã a luat trofeul un film care mi s-a pãrut cel mai slab (dintre lungmetraje) din toate cele 36 de filme vãzute de mine la TIFF, La Sagrada familia. I-am dat 'dudã'. Am ieºit de la el dupã 50-60 minute. De obicei fac toate eforturile sã rãmîn pînã la capãt la orice film, dar la ãsta n-am rezistat, atît de sec ºi nul mi s-a pãrut. m-am sãturat de filme de astea filmate 'homemade' care nu spun nimic. îmi plac low-budget-urile dar nu e cazul aici.

Originally Posted by Alex Leo Serban:
'la sagrada', in skimb, celalalt film chilian (din competitie) mi s-a parut excelent - un fel d take on 'hamlet' 100% improvizat (am aflat d la regizoru lui k 'scenariu' a avut 2 pagini), excelent filmat dogma-like (dar mai bine k multe filme dogma!), cu personaje puternice & tensiune all throughout! bravo :happy:
chiar te rog sã-mi dai exemplu de film dogma mai slab decît ãsta. am vãzut 10 filme dogme95 (#1,2,3,4,6,12,18,21,28,37) ºi toate mi se par la ani luminã distanþã faþã de La Sagrada.

treaba ta
noua ne-a placut
si juriului d asemenea (dupa cum s-a vazut )
dar s pare k e la moda sa zici k nu-ti plac filmele kre primesc trofeele supreme...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif