Originally Posted by devil_doll:
Recomand cu mare caldura In Pat..un film mexican despre o relatie ce incepe si se termina in pat. Filmat intr-un singur decor, fimul nu isi pierde din ritm, sau mai bine zis creaza un ritm al sau propriu emotionant.Scenariul de asemenea suplineste ce ar fi putut fi un minus prin empatia care o provoaca cele doua personaje, bine construite si excelent jucate.
Mare dezamgire a fost pt mine La Sagrada Familia, care nu genereaza decat o oboseala in urmarii dramei care pare evidenta dar se ascunde in detalii care nu iti trezesc interesul. Ofelia (in vorbele domnului serban), e o fiinta care nu iti genereaza nici un fel d sentiment, nici de detestare autimata nici de simpatie..cea ce cred k era scopul pana la urma, si faptul ca lancezeste in nepasare inseamna marele rateu al filmului.
|
i beg to differ: mie tocmai 'in pat' mi s-a parut d nesuportat (genu d plicticoshenie 'frantzuzeask' - ok, stiu k filmu e chilian (atentie: chilian si nu mexican!) cu citeva poante ok - vezi aia dspr godard - dar si multa vorbarie kre mi-a alunekt p dupa ureke...)! :o
'la sagrada', in skimb, celalalt film chilian (din competitie) mi s-a parut excelent - un fel d take on 'hamlet' 100% improvizat (am aflat d la regizoru lui k 'scenariu' a avut 2 pagini), excelent filmat dogma-like (dar mai bine k multe filme dogma!), cu personaje puternice & tensiune all throughout! bravo :happy: