View Single Post
Old 04 Jun 2007, 09:57   #39
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Gloria:
Celor interesati pot pune la dispozitie caseta video cu inregistrarea de la festivitatea de premiere Un Certain Regard pe care am revazut-o tocmai ca sa-mi linistesc remuscarile ca as fi scris gresit in articole "Marele premiu". Madame Pascale Ferran, presedinta juriului Un Certain Regard precizeaza clar: aceasta sectiune are trei premii, pe langa marele premiu, doua mentiuni: le prix special du jury si coup de coeur...

q.e.d.
era la mintea cocoshului (kiar si decapitat!), mi s pare penibil k a trebuit sa intoarcem p toate fetzele ceea c stie si un copil (din cannes) dspr premiuL 'ucr'
importanta premiului (as in: cel mai important) reiese si din faptul k e ultimul anuntat d juriu - k si la palme d'or!

altminteri, sint d acord, folclorul asta triumfard e ridicol (mai ales cind e kiar fard - ipocrizie crasa - k in cazu serbanescu/nicolaescu & stuff...)
dar nu e mai putin adevarat - si ridicol - sa constati k, a 2a zi dupa niste premii importante k acestea, apar din senin, din iarba verde tot soiu d killjoys kre cauta noduri in papura la tot pasu si n fac partashii umorilor lor negre...
s pare k nu putem trai decit intre euforie & stenahorie (pt sensu ac ultim cuvint, cautati in dictionar! :lol: )
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif