Salutare
Inainte de toate multumim nebunilor care au facut o atmosfera senzationala la concertul BEHEMOTH de joi ! Sunteti cei mai tari ! Si multumim si celorlalti nebuni care au fost ieri la Rockoteca din Live Metal Club unde s-a lasat cu headbanging serios si alcool pana la 6 dimineata. Ne vedem si diseara, sambata, la inca o artilerie de metal adevarat. Intrarea libera. Ostilitatile incep pe seara dupa ora 21:00.
Within Temptation este artistul saptamanii pe METALHEAD.ro ! Aflati mai multe despre trupa
aici.
Si ca tot veni vorba de Within Temptation, va prezentam si
programul complet cu orele de scena al Festivalului Artmania. Il puteti gasi
aici
Nu uitati ca ieri am urcat pe
METALHEAD TV episodul 3, Special DUME Edition ! Il puteti vedea online
aici. Peste jumatate de ora de nebunie curata cu cei mai interesanti oameni pe care i-am gasit in ultima saptamana. Stati pe felie pentru ca saptamana viitoare va vom prezenta un METALHEAD Live Report de la concertul BEHEMOTH !
Inca o stire interesanta legata de trupa
Nightwish, care a fost acuzata de plagiat ! Detalii gasiti
aici.
Va reamintim si de
Concursul cu patru invitati la Festivalul Artmania de
aici.
La
barlog am mai aberat nitel legat de acel studiu in care metalistii sunt cei mai inteligenti dar legat si de prezenta cam slaba la toate concertele mari in ultima vreme. Puteti citi articolul
Dracu Ne Ia aici.
La sectiunea interviuri avem pentru voi doua filmari noi,
Interviul Video cu TROOPER, luat pe 18 mai la Arenele Romane, dupa ce baietii au cantat cu Blind Guardian, si
Interviul Video cu Nostradameus din Suedia, luat in Club Utopia dupa concertul pe care acestia l-au sustinut la mijlocul lunii trecute.
Avem si
5 cronici de albume noi pentru voi, dupa cum urmeaza:
Kamelot - Ghost Opera
Electric HellFire Club - Calling Dr. Luv
Vespera - Demo
Sonata Artctica - Unia
Graveworm - Collateral Defect
[email protected]
Keeping Rock Music aLIVE since 2002