Originally Posted by Mala Portugal:
Leo, si Sergiu a intrat in direct la realitatea si imagineaza-ti : l-a felicitat pe Mungiu :lol: Imi aminteste de scena aceea de la tiff cu Cristi Puiu vs Bogdan Dumitrescu
|
lol, didn't know that, cre k vrea un rol in urm lui film - after all, cine cunoaste mai bine "epoca d aur" k el!?...
no, wait a sec: epoca d aur ESTE el! :lol:
azi am mers in tren - d la cannes la paris - cu gvs! 8)
si am vazut poza lui mungik in "liberation" p prima pag, mare, si dedesubt scris cel mai cretin titlu: "geniul din carpati"! :w00t: this certainly won't bring him many friends
c ma astept sa s intimple in continuare?
pai, c s intimpla in general in romanik atunci cind unu scoate capu mai sus decit trebuie: regizorashii nostri d p margine or sa-l manince cu fulgi cu tot p la coltzuri, or sa strimbe din nas la "palme d'or-ul romanesc" si or sa puna succesu lui pe seama: trendului mizerabilisto-minimalist, "modei" film-ro-in-mari-festivaluri, timpeniei juriului (desi eu cre k a fost cel mai bun juriu in a long, long time!) si - d c nu? - "mafiei moldoveneshti"
pt ulrich
n-am vazut filmu lui schnabel, ieri s-a reluat in ac timp cu "persepolis" si l-am preferat pe asta, dar romanii kre l-au vazut spun k e-o laba... c t face sa crezi k schnabel era "palme d'or material"!?