Originally Posted by Alex Leo Serban:
momentu nemescu a fost emotionant beyond words...
|
nici n-avea cum sa nu fie. am citit ieri sera motivatia juriului pe pagina festivalului si mi s-au inmuiat incheieturile
Pascale Ferran, awarding the prize to California Dreamin' tonight, praised it as "far and above, the most lively and liberated film proposal we've seen in our ten days here." The jury had initially decided not to judge the film, because it had not been completed, due to Nemescu's death. But the jurors reconsidered their decision after watching the film Friday night. "Our rock-solid theory collapsed," Pascale Ferran commented.
Originally Posted by Alex Leo Serban:
p mine ma enerveaza ac presiune kre s pune p mungiu, d park faptu k a ajuns in competitie & k o sa ia (sint convins) un premiu (ORIkre premiu!) n-ar fi suficient... dk NU ia mungiu palma, s keama k el sau filmu lui nu are valoare?!
|
pe mine ma irita abordarea asta microbistica a cannesului . fiindca in capul meu oscarul e despre premianti, cannes despre filme. iar tataie braila in comentariile lui din fiecare seara de pe tvr cultural parea sa nu fi remarcat diferenta. uneori aveam senzatia ca ma uit la formula 1
ma bucur cel putin ca nu a comentat tinutele de pe covorul rosu.
multumesc leo ca ne-ai adus cannesul cu filme
:love: