pt mala
great new 'avatar' (k nu's cum s spune

)! vbit dspr tine cu t
pt cei kre pariaza p 'palma' lu mungiu
p mine ma enerveaza ac presiune kre s pune p mungiu, d park faptu k a ajuns in competitie & k o sa ia (sint convins) un premiu (ORIkre premiu!) n-ar fi suficient... dk NU ia mungiu palma, s keama k el sau filmu lui nu are valoare?!
da asha e romanu, s-a nascut suparat, nu e niciodata multumit & are complexe d marginal
pt marx
invata-te sa t exprimi mai clar atunci, nu e vina mea k scrii kestii confuze din kre s poate intelege altcva: din context reiesea k voican NU isi gasise regizoru potrivit pt scenariile sale - ASTA si nu altcva!
in plus, cre k ai probl d ekilibru psihic sau d limbaj (or both), cum iti permiti sa ma faci 'ciine turbat" & 'degradat'?! ti-am mai spus si iti repet: nu stapinesti corespunzator limba romana, ai o emotionalitate kre iti distorsioneaza vocabularu... get some treatment
pt cel kre ar trebui banat definitiv
da-te ba d aici, nu vezi k imputzi forumu? :sick:
c treaba ai tu cu cannes-u?!
get this: o fi mediapro-u la buftea, da buftea nu e cannes!
re: cannes 60
premiu fipresci pt mungiu e cu atit mai prestigios - anu acesta - cu cit din juriu au facut parte (anniversaire oblige!) cei mai 'high-profiled' critici din lume: doi fosti presedinti fipresci (derek malcolm & michel ciment; cu primu am fost si eu intr-un juriu fipresci, iar p al 2-lea l-am inlocuit once

) si actualu presedinte - rusul andrei plakhov!
momentu nemescu a fost emotionant beyond words... eram cu mungiu & ink citiva vizavi d sala debussy, la un resto, sa sarbatorim fipresciu cu cei d la wild bunch, cind am inceput sa primim sms-uri cum k filmu lui nemescu a primit premiu 'ucr'! :o am lasat masa balta si am traversat imediat en bas de chez debussy sa-i felicitam & imbratisham p tudor v, marghidan (kre plingea k un copil), cristutiu, assante, jamie elman s.cl... SO moving - unu din cele mai tushante momente d cind fac cannes-u (adik d 10 ani)!
(maria dinulescu era atit d ravashita d emotie k nu a venit decit mult mai tirziu, p terasa d la grand hotel)
apoi am mers si noi la gd hotel, unde am mai stat d vba cu razvan vasilescu & dan nutzu... i l-am prezentat p elman lui nutzu - evident k elman habar n-avea cine e! - & i-am zis: 'he was the romanian james dean - only he's alive'! - 'yeah, except for the death part', a zis/ris jamie (kre e f cute & sweet!)
apoi a venit si fosta mea gagik din facultate, alina, impreuna cu un cuplu d nemtzi si am mai stat cu cristina hoffman, dupa kre am bagat un cap la petrecerea 'un certain regard' d p plaja orange - da n-am stat mult, coz i need my beauty sleep 8)
cind am plecat, tocmai venea thierry fremaux, directoru artistic al cannes-ului - kruia i-am zis sa nu-si fak probl cu micile defectiuni tehnice d dinaintea proiectiei cu 'california...' (au vrut sa proiecteze un mic film cu & dspr nemescu, dar nu mergea sonoru!) pt k TOATE proiectiile cu filmele lui - d dupa moartea sa - au avut parte d asha cva: 'e unul din gagurile lui d Dincolo!', i-am zis, iar fremaux a ris
asta fu, in a cut/nutshell
ps ah, na k uitai: urcarea scarilor cu covor albastru d la proiectie s-a facut p backgroundu muzical d la the mamas & the papas... god i love that song - si sint convins (ii spuneam si lui voican) k nemescu a ajuns la el via 'chungking express' :love: !