[quote="marx"]
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Quote:
ps mi s pare ORIBILA insinuarea lui marx, cum k voican nu si-a gasit regizorul - cristi nemescu ERA acel regizor kre ar fi putut duce la bun sf scenariile lui voican (dupa cum s-a vazut si din scurte), faptul k ac film are soarta p kre o are nu ar trebui sa fie un motiv d consideratii 'sub centura', mai ales post mortem!  mi s pare trist...
|
:sick: , esti aberant amice leonash
ori esti idiot, ori esti manipulativ.....
INSINUAREA TA ESTE O BLASFEMIE!!!!
si ai stiut sa le denigrezi filmul, Marilena de la P7, cat timp traia Cristi, acum pozezi in marele aparator a unei "morale" inventate de tine.
iti traduc ceea ce am vrut sa spun: Tudor Voican nu s-a oprit din scris, el isi continua destinul, dar cine se va ocupa de scenariile lui?!
|
hm...
nici nu ma asteptam la altcva d la un individ plin d invidie, venin & rea-credinta k tine!
n-ai merita nicio explicatie, dat fiind cele d mai sus - but for the record (& k sa nu continui sa faci c stii sa faci mai bine: sa calomniezi), poate imi spui si mie cum am 'denigrat' marilena?? pt k am spus/scris k nu mi-a placut finalul? well, kiar azi am stat cu tudor voican la un pahar d vba si am discutat mult dspr cristi & 'marilena' & finalul d acolo... pt stiinta ta, afla - deci - k tudor scrisese un cu totul alt final & k cristi l-a skimbat! iar dk tudor ar fi considerat k am 'denigrat' filmu, nici n-ar fi stat d vba cu mine - cum n-a vrut sa vbeask cu tudor caranfil ieri dupa proiectia d presa...
asha k retrage-ti ori/ori-ul ala stupid - sau, si mai bine, aplica-ti-l tie!