tocmai am ieshit d la kusturica, 'promise me this' - promit sa nu mai vad in viata mea un film d e.k., asta e absolut GROAZNIC! :sick: un fel d 'pacala pleak la orash' sau d zizi bostan meets geo saizescu p un morman d balegar d gaguri debile & cu un kalashnikov d muzik scrisa d fii-su, muzik kre NU S OPRESTE O CLIPA
singura kre ridea la film era o asiatik din spatele meu, so go figure...
a resounding 3.5! (da, e mai prost kiar si decit 'triangle', doar k ala era ou of competition) cre k cei d la un festival d calibru cannes-ului sint prinsi in 'logik' unui mecanism imposibil: i mean, once u've given the palme d'or TWICE to a guy like e.k., cum dracu sa-i refuzi un film?! c sa-i spui, k a facut un kkt? (balega, k sa fiu in 'spiritul' filmului...)
vazut si eu ieri 'california...'
drudu - NORMAL k filmu are 'timpi morti', 'burti', k treneaza uneori, but hey: la c va asteptati?! e un film NETERMINAT! or, mie mi s pare k s 'tine' destul d bine cu tot acest handicap, are multe momente reushite, maria d. e f buna (si ar fi fost pacat sa nu aiba parte d ac breakthrough, k actrita!), una peste alta: e ok - considering
singura kestie e k eu, sincer, nu l-as fi scos asha - la un fest cum e cannes-ul -, ci direct in dvd INTEGRAL, eventual cu 1-2 tentative d montaj (a lui cristutiu etc) just for the record...
ps mi s pare ORIBILA insinuarea lui marx, cum k voican nu si-a gasit regizorul - cristi nemescu ERA acel regizor kre ar fi putut duce la bun sf scenariile lui voican (dupa cum s-a vazut si din scurte), faptul k ac film are soarta p kre o are nu ar trebui sa fie un motiv d consideratii 'sub centura', mai ales post mortem!

mi s pare trist...