Babel este un super film ca trateaza f multe probleme .... deja problema de comunicare intre natiuni este sugerata din titlu .... insa mai sunt si altele cum ar fi inadaptibilitatea unei fete surdomute in Japonia , frica oamenilor care raman pe loc intr-o tara ce se presupune a fi periculoasa (insa unii oameni arata cu totul altceva) sau problema cu emigrantii mexicani in S.U.A. Brad Pitt se achita bine de rol(atat vreau sa spun despre el in Babel), recunoscand , desi imi place f mult de acest actor , ca ceilalti actori care nu sunt americani si Cate Blanchett au avut roluri mai grele si au exprimat mai mult . Acum as dori sa discut despre alte perfomante actoricesti ale lui Brad Pitt . Despre 12 Monkeys si Snatch nu sunt prea multe de spus , ci doar ca a fost extraordinar dorind sa discut despre Troy deoarece observ multe pareri proaste despre perfomanta lui din acest film. Odata cu vizionarea acestui film a inceput sa imi placa ca actor de BP. A jucat f bine , deoarece este f coinvingator cand isi arata aroganta (in special) sau at cand este dramatic , dar parerile sunt pareri .
Sa revin la Babel... daca nu era acest regizor nu stiu ce iesea din acest film insa dupa parerea mea (vazand si Amorres Perrios sau 21 Grams ) Innairutu are viitor si merita oscarul mai mult decat Scorsese.