Thread: Cannes 2007
View Single Post
Old 25 May 2007, 10:19   #149
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

deci (cu aceleasi asteptari la incarcarea paginilor, kre sint exasperante!):

NU am vazut toate filmele din competitie, p unele le-ar dat la o parte pt k nu ma intereseaza (vezi christophe honore, micul pederast parizian mult gonflat (k si assayas!), kre m-a plictisit/dezgustat cu 'ma mere' a sa, dupa bataille, si de-atunci am zis k nu mai calc in veci la filmele lui), p altele le-am ratat pur si simplu pt k aveam altcva d vazut (vezi schnabel), iar acu am 'ratat' voit filmu lu catherine breillat (cam din ac motive k si p honore, minus pederastia :lol: )...
VREAU sa recuperez duminik (cind s reiau toate filmele) 'persepolis' (lungmetraj d animatie) si 'le scaphandre et le papillon' al lui schnabel (a avut cronici bune, dar romanii kre l-au vazut l-au detestat!)

aseara am vazut ult james gray - 'we own the night' -, a fost huiduit puternic dar mie mi-a placut: good solid drama, cu citeva eye-popping scenes (o cursa/urmarire d mashini, sub ploaie torentiala, e haunting) si f bune interpretari all around: joaquin phoenix, robert duvall, mark wahlberg & eva mendez - cel mai bun rol al ei!)
unii au zis k seamana cu un film tv... whatever; p mine nu m-a deranjat - 8 d la mine (mi-a placut MULT mai mult k pelteaua politic-corecta a lui fatih akin!)

tot ieri (dimineata) am vazut si (1/2 din) 'alexandra' al lui sokurov, cu o baba kre s duce in cecenia la nepot-su si umbla tot filmu printre tancuri & taburi si mormaie - d unde posibilul titlu alternativ 'babet pleak la razboi' boring, plus k ceea c facea 'brandu' lui sokurov - o imagine f lucrata - mi s-a parut aici sub standardu propriu (desi review-ul din 'variety' lauda tocmai imaginea!)... singura kestie interesanta e k 'babet' din titlu e jukta d galina vishnievskaia, cintareatza d opera cik si, la vremea respectiva, sotia (acum, vaduva) lui rostropovici 7
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif