penibil si ce daca...
ale mele cunostinte mai in virsta... nu vor sa auda de filmele alea pentru ca le aduc aminte de toate minciunile pe care l-e spuneau... si propaganda din ele...
dar noi astia tineri putem sa le vedem fara sa avem nici o legatura cu lumea aia, ca niste straini... care sa uita la niste filme ale unei cinematografii excentrice dintr-o þarã necunoscutã...
si poate de asta nu va plac filmele lui tudor marascu sau cornel diaconu pentru ca stiti industria... dar filmele sint produse independente de istoria si modul lor de realizare...
cum voi v-ati blocat sa le vedeti ca pe niste porcarii submediocre eu m-am blocat sa le vad ca pe niste bijuterii facute sub protectia Ciobãnaºului Mioritic...
si daca as fi un mongol sau un chinez as putea sa vad in ele o exemplificare extraordinar de profunda a filozofiei de viata oriental... aceste filme au intr-adevar niste radacini filozofic orientale... ciudat, nu?
PS: dar ce spuneti de Zodia Fecioarei al lui MMarcus
NBª daca ar fi sa ma caracetizez sint plin de penibilitate, incultura, placeri maneliste, misoginism si mistocãrealã, si cu rucsacul asta vreau sa ma fac poet intelectual... mmmm ce zici...?
|