Originally Posted by omulrosu99:
'scopul si mijloacele' ala cu rodica negrea...
dar... pe mine ma doare sufletul cind ma gindesc la citi actori, cascadori, tehnicieni, figuratie, au fost darimati cu buldozerul de revolutie... de exemplu ce s-a intimplat cu Cornel Diaconu, Rodica Negrea, Remus Margineanu, Dan Marcoci, Francisc Munteanu, Alecu Croitoru... tot costinestiul acela plin in fiecare vara la festival... unde ati disparut prieteni...
La cita lista de regizori ai pus tu acolo asa frumos pe categorii de calitate... unde au disparut toti... nu pot sa inteleg... am ramas cu Margineanu, Nicolaescu si Marinescu...
ma doare sa ii stiu ca imbatrinesc degeaba... vreau 50 de filme pe an dintre care 45 foarte proaste dar la care sa mi se rida specatorul daca nu cu filmul macar de filmul....
traiasca B1 si ANF-ul...
|
Come on, esti penibil. Filmele acelor ani erau groaznice, 99% submediocre, si o spun eu care le-am vazut cam pe toate. Daca nu ai avut legatura cu industria RSR-ista de cinema nu inteleg acest patos. Chestiile astea emana o nostalgie discreta si mai pot valora ceva numa' in ochii celor ce au avut direct de-a face cu acea epoca. Iti garantez ca noua generatie nu a vazut nici un film d-asta prafuit (exceptand BD-urile si ceva Sergiu) si nici nu stie cine a fost Ceausescu, SI ASTA E UN LUCRU MINUNAT.
Originally Posted by marx:
nu prea iti inteleg lamentatiile.....
|
Mda...