Thread: Cannes 2007
View Single Post
Old 21 May 2007, 12:01   #133
klein
Guru

klein

Originally Posted by Alex Leo Serban:
draga klein,
cre k am pus 'spoiler ahead' sau cva d genu - dk nu, my bad! dar oricum, sa fim seriosi, 'bancul' lui polanski era f previzibil, so...
Era previzivila o gluma in filmul lui polanski e clar, dar directia spre care se indrepta tinea de surpriza. cand stii dinainte de ce tipul geme, demersul personajelor e pierdere de vreme. Oricum nu conteaza asa mult, deoarece cu sau fara surpriza, s-a vazut ca Polanski nici nu avea ambitia de face mai mult decat un banc.
imi pare rau k nu te-a amuzat, cel al lui lvt non plus; ai o probl cu umoru negru?
n-am nici o problema cu umorul negru, dovada fiind ca mi s-a parut mai "negru" din descrierea ta si mai putin umoristic din versiunea lui lvt. adica la sfarsit in"face zob capul aluia" de prea multe ori. cred ca o data ar fi fost de ajuns. mai bine ii dadea una si buna si gata :lol: (ce discutii avem :w00t: ).
d ex, n-ai amintit d elia suleiman, kre mi s-a parut exact la antipodu lui chahine - si kre e f bun!
de-aia nici nu l-am amintit, fiindca e foarte bun, si pt.ca vanitatea lui e in deriziune; e misto. Lelouch, in schimb se cam ia in serios
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif