draga klein,
cre k am pus 'spoiler ahead' sau cva d genu - dk nu, my bad! dar oricum, sa fim seriosi, 'bancul' lui polanski era f previzibil, so...
imi pare rau k nu te-a amuzat, cel al lui lvt non plus; ai o probl cu umoru negru?
da, ai dreptate k si lelouch e vanitos - as a matter of fact, TOTI kre apar in propriile lor scurte (lvt, moretti etc etc) au ac probl; intreb e c faci cu asta... d ex, n-ai amintit d elia suleiman, kre mi s-a parut exact la antipodu lui chahine - si kre e f bun!
da, ai dreptate cu aluziile la renoir (dar p asta am bifat-o cind am vbit dspr scurtu coenilor), am uitat d chaplin (cre k era la chen kaige)...
ps eu NU am fost la conf d presa d kre amintesti :lol:
aseara am vazut ulrich seidl, 'import/export' (un 8 d la mine), mi s-a parut sub c am mai vazut d el pina acum (= exceptionalul 'hundstage' :love: & 'jesus du weisst'), same brand of naturalism documentar & grotesc, ingenios construit, f bine jucat (probabil, d neprofesionisti), cu o imagine top-notch co-semnata d ed lachman (btw, dop-ul d la 'the banishment' s numeste mihail krichman!) & cu multi batrini bolnavi (alzheimerieni dupa toate semnele) in kip d 'extras' - ceea c pune, desigur, o probl (mare!) d morala...
iar adineaori am vazut 'paranoid park' (10 fara ezitari!), absolut perfect: simplu, hipnotic, haunting... o sa mai revin asupra lui for SURE!
|