Thread: Babel
View Single Post
Old 20 May 2007, 20:05   #71
musetell
Veteran

musetell

am vazut pareri impartite si iarasi impartite pe acest forum legat de acest subiect..mie chiar mi-a placut BABEL, chiar extrem de mult..intr-o lume atat de comerciala si atat de superciala cum este lumea noastra, o lume a aparentelor dincolo de care nu stii ce poti gasi (de cele mai multe ori chestii nasoale)..mie BABEL mi s-a parut un pic "neconventional" pentru ca a incercat sa "sape" un pic in mintea, in constiinta si in sufletul nostru tragand un pic perdeaua aparentelor si incercand sa prezinte lucruir un pic mai sincere..ceea ce este foarte bine zic eu..si este in acelasi timp si un act de curaj..
despre brad pitt eu nu prea aveam pareri inainte..nu m-a impresionat niciodata imaginea lui de barbat fatal desi recunosc ca imi plac barbatii "good-looking"..in nici un caz asta nu-i un criteriu decisiv pentru mine dar de ce sa nu recunosc ca pentru mine conteaza si cum arata un barbat..in fine, sa revenim..
brad pitt imi era total indiferent iar daca mi-a placut in BABEL este pentru ca a reusit sa-mi transmita mult mai mult decat doar cele de ordin estetic..desi recunosc ca l-am vazut azi intr-o poza si arata super bine, are un corp frumos, un fund si niste coapse supermisto
in BABEL mi s-a parut profund..mi-a placut mult in care isi saruta sotia ranita..a jucat-o super..si nu cred ca sarutul venea din umanitate ci dintr-o dragoste adevarata..si cum este orice dragoste adevarata trece peste chestii nasoale (cum ar fi situatia dureroasa si delicata si jenanta a sotiei sale), peste aparente si peste multitudinea de optiuni (ca sa nu zic personaje) pe care ti le ofera lumea moderna si REZISTA..
mi s-a parut profund pentru caldura si naturaletea cu care a reactionat dupa ce sotia sa i-a spus "I could not hold it any longer", mi s-a parut profund pentru cumn i-a zambit si cum a mangaiat-o atunci si mai ales pentru ca dupa un asemenea moment extrem de jenant a stiut s-o sarute si sa-i spuna c-o iubeste..
ce mai, m-a cucerit...mi-as fi dorit si eu sa am un sot asa..
musetell is offline   Reply With Quote sendpm.gif