Thread: Babel
View Single Post
Old 20 May 2007, 17:45   #66
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by jeleu:
Originally Posted by Neuptolem:
A fost o stire, cred pe cinemagia, acum un an, maxim doi. Era foarte nemultumit de Academiei, ceva de genul: "...de la Twelve Monkeys nu am mai fost nominalizat...o sa-mi dea si mie un Oscar la batranete de consolare..."
de aici pana la a juca prost intentionat e mult. daca nu ti-a placut, foarte bine. dar nu crea teorii fanteziste pt a explica asta.
Man, iti dai seama de un actor cand joaca prost? Revezi Babel, pur si simplu te simti jignit cand il vezi pe Brad in filmul asta...e ca si cum Ronaldinho ala ar da peste poarta de fiecare data din cele 7 ocazii intr-un meci (scuze de exemplu daca n-o fi inspirat dar n-am altul mai sugestiv acum). Si nu stiu ce nu ai inteles din spusele cu Academia.
Originally Posted by jeleu:
Originally Posted by Neuptolem:
Nu stiu daca stiai, dar Brad Pitt tine foarte mult la actorie
no shit
Fara smekerisme dintr-astea la adresa mea! :hmm: Documenteaza-te cu toate declaratiile lui Brad Pitt dupa Legend of the Fall si tot ce a spus inainte de Noua Epoca (Fight-Club, Snatch etc.).
Corelat, completat, combinat, conectat, cocktailizat cu ce a spus:
Originally Posted by devil_doll:
ala e actor? principalul lui minus e tocmai faptul ca e atat de aratos, asta surclaseaza in ochii tuturor un posibil talent si face spectatorul sa il priveasca doar ca simplu obiect de decor, frumos ce-i drept, dar static si fara nici o farama de substanta..si faptul ca arata ravasit, nedormit si nespalat nu il face profund..il face doar inestetic, potrivit in atmosfera de apocaliptic si
Mai trebuie sa precizez ca interpretarea din seria Oceanului e o dovada de cinism, relaxare, sfidare, durere in spanac de Academie??? Sau isi strange verzisori pentru Football-Team, escapadele cu Angelina dupa el prin Lumea a Treia, oarece buticuri de amenajari interioare de prin LA??
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif