pt klein
nu, o sa vad honore doar dk primeste cva - in duminik d dupa anuntarea premiilor -, altfel nu ma intereseaza deloc
in skimb, am vazut filmul valeriei bruni tedeschi din 'un certain regard', 'actrices'/'le reve de la nuit d'avant' - nu's kre e titlul pt k in program e al 2-lea, p generic primul... :? am vbit o gramada cu puiu la iesire, ne-a placut la amin2: o tzacaneala condusa cu mina d maestra, un film-kamikaze, cu vbt facind D TOATE, cu un tempo d opera, dspr how (not) to be a mother at 40, cabotinismul actorilor, self-centredness, nebunie, demoni & eshec - totodata (paradoxal), filmul cel mai tonic vazut pina acum

woodyallenian, energic, hilariously in yr face! ii dau 8.5
iar inainte am vazut kim ki duk-ul, 'breath'/'suflu' - SPLENDID: un fel d 'spring, summer...' + 'imperiul suflurilor' = un haiku pur k zapada & pervers precum carnea, cu laconismul vizual mark kim kd coregrafiat la milimetru, minimalist, minunat & memorabil :love: ii dau 10!
ps notele date mai sus nu sint valabile la modu absolut, ci strict conjunctural, reflectind filmele vazute
aici - ceea c face k topul sa sufere corectari kre modifik notele initiale... astfel, kkd trece primu!