Originally Posted by drudu:
de bine, de rau, leo si gloria sunt acolo, si cred ca e mai interesant ce au de povestit/barfit, decat our usual bickering..
|
din pacate nu prea au nimic de povestit. cel putin nu pe forum.vorbesc de als.

Iar Gloria, merci pentru eforturile pe care le faci, dar cred ca am fi vrut sa stim mai multe despre cum evaluezi filmele pe care le-ai vazut, nu sa descrii multe si neinsemnate detalii.
par exemple: Zviaguintsev. mi-a placut Intoarcerea enorm si am mari asteptari de la el. sau Honoré. francezii il vad deja castigator. I-am vazut filmul precedent "in paris" dar stilul lui "nouvelle vague" desi reactualizat intr-o forma decalata, nu prea mai are priza azi. Sau poate are, la Cannes?! :?
@ ceilalti. De la Patul conjugal&co la MDL&co este o enorma diferenta, e chiar o prapastie. important e cum faci un film, nu faptul ca sunt reluate aceleasi teme. generatia lui Puiu stie ce inseamna realism, adevar, simtul masurii. A trebuit sa vina oamenii astia ca sa avem si noi filmele despre regimul lui ceausescu, despre cel al lui iliescu si despre actualitate. Si inca mai e loc pentru asa subiecte. Cand o sa fie prea mult, curentul o sa dispara de la sine, se va reinnoi, se va diversifica. deocamdata mergem in directia buna.