View Single Post
Old 13 May 2007, 22:38   #97
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by RIP:
Pana la stersul topicurilor poetice, care poate nu s-au prins multi , dar bat foarte bine apropoul despre cum sta treaba cu sfada iscata, (...)
Stiam eu de ce-o iubesc pe RIP!
Gata, propunerea Gloriei e cea mai bunä! NUMAI în urma unei astfel de cine (sau mic dejun, sau prânz, sau five o'clock beer, sau ce-o fi) de tainä, de netainä, se poate lua decizia finalä.
Pentru validarea gustärii, se impune prezenta obligatorie a urmätoarelor personaje:
- Initiatorul (A.L.S.)
- Impricinatul (Carmine Galante)
- Judecätorii (Gloria si/sau StefanDo)
si se preferä prezenta facultativä dar beneficä a tuturor celorlalti participanti la acest topic, si pe forum în general.
In eventualitatea cä gustärica nu se serveste (sau se tine în efectiv incomplet, relativ la prezenta tuturor participantilor obligatorii - indiferent dacä motivul e vreun refuz deliberat, deplasare la Cannes, treburi la Buftea, neauzit desteptätorul, motiv de boalä, etc., etc.), dezbaterea rämâne deschisä PANA la... loc comanda!
Gata. Acum e cinstit. Sär'na.

am impresia k eu vbesc degeaba aici-sha!
BAAAAIIIIIII! eu nu stau la masa cu nume!!!!
Nici o problemä. Punem mai multe mese kap la kap.
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nici nu vreau sa-l vad p nume in fata okilor!
Se rezolvä. Vä punem unul lângä altul (la mese diferite). Ai sä-l vezi în laterala ochilor.*
Originally Posted by Alex Leo Serban:
am impresia k eu vbesc degeaba aici-sha!
Vai de mine si de mine! Se poate-asa ceva?
Nu ocservi cu câtä devotiune îti preluäm ideile, si le dezvoltäm CREATOR??? Evident, nu te poti astepta sä le aplicäm aidoma, färä discutie, întocmai si la timp, cä doar nu suntem în armatä, nici mule** nu suntem!! Noi ne punem mintea la contributie, întelegem SENSUL topicului täu, si-l ducem mai departe, si tot mai departe, asa cum scrie-n carte! Päi dac-o läsam pe-a ta, pizdai seama ce iesea? Un topic amärâc***, cäcäcios, râios, ofticos, de nici o paginä - trei mesaje jumulite, si gata, puteam sä-i punem lacätul! Pe când asa - uite-aici! Creste topicul, într-o zi, cât altele-n doospatru de ore - încä putin, si facem carte din el, ca dintr-al Imemeului!
Asa cä, bucurä-te, si ne multumeste, cä stim noi ce facem!
__________________________________________________ ____
* - "Ochilor" = citeste "okilor". (n.red.)
** - "mule" = scoici proaspete (din fr. «moules»). Apropo, când se mai räceste topicul, si va trebui sä-l revigoräm, am sä vä povestesc cum se preparä mulele - aflat de la Voicu Jorj, Dumnezeu sä-l ierte, într-o varä la 2 Mai. (n.tr.)
*** - "amärâc" = am vrut sä scriu "amärât", da' am gresit, si mi-a fost lene sä mai corectez. Oricum, "amärâc" sunä chiar interesant! (n.a.)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif