Originally Posted by RIP:
 ok, pro si contra, nu sunt de acord sa fie bannat Carmine Galante. Iar off topicurile nu sunt deloc off topicuri, ci interpretari ale situatiei in care ne-am trezit cu ALS care doreste capul lui Carmine. iar faza cu doar pro sau doar contra, impusa de pastorul frumosului topic, merita dezbatuta, poate nu stim unii dintre noi, dar forumul asta nu e proprietatea ALS, nimeni, inca nu l-a vanat, cu atat mai putin cred eu, ca are de suferit din fatul ca unii dintre noi, nu sunt pe aceeasi lungime de unda ca si dumnealui, dar de aici pana a face atat tam tam , finalizand cu cereri destul de infantile gen ori eu ori tu asta nu mai merge. ori avem dreptul sa spunem ce dorim , pe forum( in limita bun simtului) ori forumul devine un loc unde doar ceicare impartasesc viziunea lui ALS coabiteaza.
Pana la stersul topicurilor poetice, care poate nu s-au prins multi , dar bat foarte bine apropoul despre cum sta treaba cu sfada iscata, sugerez un dialog intre ALS , carmine si noi toti ceilalti.
I don't now vorba aia, pana ne luam la lupta, macar sa stim exact cum stau lucrurile 
|
Multumesc. :love:
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
c puii mei se-ntimpla acolo!? dk pitbull & co vor sa s zbenguiask poetic/ scenaristic, sa-si fak ALT topic!
|
Vai de mine, de ce sä väduvim bunätate de topic, si sä ne däruim talentele creatoare, poetice si scenaristice, vreunei räutäti de topic? Locul lor este AICI, în acest templu al inteligentei, culturii, rafinamentului, generozitätii, profunzimii, constructivitätii, etc., forumistice!
Apropo, omagiile mele puilor täi - spune-le cä data viitoare când ne vedem, le aduc un säculet cu seminte cu polivitamine, o sticlä cu sampon pentru penaj, si fixativ de creastä, pentru ambele sexe - cocosei si gäinuse (nu Alexandrine!)
|
Am ras. :lol: :lol: :lol:
@Neuptolem
Astept continuarea la bucata aia :love: , e chiar reusita. Uite ca topicul asta care nu anunta nimic a produs ceva bun pana la urma.