ok, pro si contra, nu sunt de acord sa fie bannat Carmine Galante. Iar off topicurile nu sunt deloc off topicuri, ci interpretari ale situatiei in care ne-am trezit cu ALS care doreste capul lui Carmine. iar faza cu doar pro sau doar contra, impusa de pastorul frumosului topic, merita dezbatuta, poate nu stim unii dintre noi, dar forumul asta nu e proprietatea ALS, nimeni, inca nu l-a vanat, cu atat mai putin cred eu, ca are de suferit din fatul ca unii dintre noi, nu sunt pe aceeasi lungime de unda ca si dumnealui, dar de aici pana a face atat tam tam , finalizand cu cereri destul de infantile gen ori eu ori tu asta nu mai merge. ori avem dreptul sa spunem ce dorim , pe forum( in limita bun simtului) ori forumul devine un loc unde doar ceicare impartasesc viziunea lui ALS coabiteaza.
Pana la stersul topicurilor poetice, care poate nu s-au prins multi , dar bat foarte bine apropoul despre cum sta treaba cu sfada iscata, sugerez un dialog intre ALS , carmine si noi toti ceilalti.
I don't now vorba aia, pana ne luam la lupta, macar sa stim exact cum stau lucrurile