Originally Posted by devil_doll:
Salomea, Salomea, ce frumoasa e femeia ! Pam Pam !
Originally Posted by Pitbull:
Dar acela modereazä - modereazä, dar cu pana,
Cä-i mai ascutitä, dânsa, decât zece mii de spade.
Când precis tintesti distihul, cu atât durea-va rana,
Cu cât ghiersul îti exprimä un sträfund mai cumsecade.
Mai atroce e sonetul, mult mai penetrant rondelul,
Decât bann-ul cel de user, decât functia de delete.
Cäci te spulberä romanta, rapsodia-ti face felul,
Existenta-i o baladä, din Big Bang pân-la sfârsit.
[O, ce adevär gräit-ai, o câtä tenacitate
Mi-a revendicat si mie cea "Revansä"-n saptesopt!
Iar masini zburând prin aer, cascadori cäzuti pe spate,
Sergiu iar fäcând fasoane cu al lui creier räscopt.
|
:love:
Originally Posted by Neuptolem:
Decapitam! Decapitam! Decapitam!...
Desertul alb si uscat. SERBAN CARMIN in costumatia-i neagra cu capse, avand in spate tolba cu AK-47-uri dar si arme puternice de asalt. Este relaxat, oaches, vantul radioactiv ii mangaie firele abanosiene. Cu gulerul ridicat are alura unui gladiator al zilelor noastre.
"Nu am reusit s-o uit pe Alexandra Galante". Privirea ei de nimfa mi-a resuscitat intreaga suflare."
Serban Carmin trage cu AK-urile. Soare puternic. Desert alb si uscat. Troian extorcat de reverii. Infam degradat. Abject ireductibil si superfluu. Suntem in cea de-a doua dimensiune.
Zgomot asurzitor, innabusit in departare. Serban Carmin isi descarca armele in desertul surd. Satisfactia de pe chipul sau, odata palpabila, acum nu mai are sens. Nicio victima. Si gloantele zboara, capsele ii lovesc bocancii iar cand una din mitraliere ramane fara gloante ia alta si trage in continuare. Deja albinosul confuz nu mai face parte din timp. Absoarbe nimba imperceptibila.
In cea de-a doua dimensiune timpul e inutil. Vedem numai linii dar nimic din ce ar fi in interiorul lor.
Serban Carmin pare pierdut.
Exterior Universitate. Serban Carmin intra in cladire ingrozit la gandul ca Alexandra Galante ar fi acolo. Are o plasa in mana.
Este langa ea in sala. Alexandra e frumoasa. Prea frumoasa.
ALEXANDRA GALANTE: Buna! (zambind) Ce ai adus in plasa?
SERBAN CARMIN: (absent) Nimic...
ALEXANDRA GALANTE: Ai invatat?
Ardent excerpt din suferinta.
Asa cum spatiul cu patru diomensiuni posibil ar fi distanta dintre un grup de solide separand aceste solide, legandu-le intr-un tot ciudat, aparent separate, tot asa si spatiul cu doua dimensiuni ar putea fi distanta dintre un grup de solide estompat in interiorul acestor solide, acolo unde caracterele curg ca un cod indescifrabil al esentei umane.
SERBAN CARMIN: Ma doare-n spanac de Machiavelli...de ce m-ai inselat? Ia zi!...
Asa cum preciza si Scott Fitzgerald: "deodata ea veni spre el, tineretea risipindu-i-se pe cand patrundea in focarul ochilor lui, el o saruta, cu respiratia taiata, ca si cum ea n-ar mai fi avut varsta. Apoi, ea se sprijini molatica de bratul lui si suspina":
ALEXANDRA GALANTE: M-am hotarat sa ne despartim.
"Ah! De n-ar fi suspinat!..."
In alburiul spatiului mort, Serban Carmin isi arunca armele la pamant. Ingenunchie, se lua cu mainile de par si le scoase pe cele de asalt. Le descarca puternic in vidul indiferent.
Intr-un final uda uscaciunea cu lacrimile sale.
Nu ne putem misca in doua dimensiuni. Suntem inchisi aici si ne imaginam ca natura spatiului ne impune aceasta imposibilitate. Solutia. Ea se afla in cea de-a treia dimensiune iar spatiul ne restrange sa n-o gasim.
ALEXANDRA GALANTE: Imi pare rau!...
SERBAN CARMIN: Mmm...da...cum naiba, whatever...(ca trezit) Ai vazut American Psycho?
ALEXANDRA GALANTE: Nu. De ce?
SERBAN CARMIN: E acolo o scena in care povesteste...Povesteste! Patrick Bateman devenise dependent de crima. Ar vrea sa stie cum i-ar sta capul pe un par... era frumoasa, foarte frumoasa, era model...Ce m-am mai speriat cand i-am vazut capul in frigider!...
ALEXANDRA GALANTE: Lasa-ma! Nu-mi plac! Mie mi-a placut finalul la Niky Ardelean... Sssst! Intra profu'!
Dragostea inseamna sa te eliberezi de teama. Serban Carmin uitase de forta lui Ernest Holmes. In cea de-a doua dimensiune totul e plan, pana si...solutia.
"Am preferat cutitul de vanatoare. A fost dur, scurt si placut."
|
Superb, cred ca ti-a luat ceva timp, l-am si vizualizat, ar iesi ceva din el. :love: