Originally Posted by neanae:
dupa cum spuneam mai sus, ma indoiesc ca poti sa construiesti o argumentatie coerenta in favoarea unui film ca 8 1/2.
|
Originally Posted by Pitbull:
In schimb, când vezi un film, îl percepi cu atât mai bine, cu cât esti mai "virgin": sä stii cât mai putin despre el, despre realizatori, despre receptia lui la public, etc.;
|
Ok. In cazul asta cred ca as fi un subiect interesant sa aduca argumente obiective despre
8 1/2, pentru ca eu nu l-am vazut. L-am cautat, in zadar, dar am sa insist pana am sa-l gasesc si o sa-l vad si eu. Chiar mi-ati trezit interesul (nu ca inainte nu ar fi fost trezit, dimpotriva: am vazut o imagine din film anul asta la premiile Oscar, cand se prezinta chestiile alea nostalgice incat te intrebi daca nu cumva un regizor mort merita mai multe lacrimi decat victimele WTC-ului...)...si simpla imagine nu-mi dadea senzatia ca ar fi dintr-un film stupid...
I'll be back!
Apropo, cel mai slab film pe care l-am vazut in cinematograf anul asta este: 300. Iar de la TV, nu-mi amintesc...
Curios (daca despre un clasic se discuta "la modul asta") cum ar suna cateva comentarii acide despre:... "
Marea Depravare"??... :?