ulrich - am discutat in contradictoriu cu marx, am schimbat injuraturi cu el, dar nicio clipa nu mi-a trecut prin cap dorinta ca el o sa-si "dea demisia", asa cum vad ca ti-ai fi dorit tu sa fac eu. stii cum psihanalizez eu dorintza asta? you ain't got the balls to stand up to me, sister!
nu ti l-am explicat pe fellini, nici n-as avea cum. am spus de ce mi se pare mie ca filmul respectiv e prost si am asteptat sa-mi dati voi argumente care sa arate ca e o capodopera. as mai astepta si acum, daca n-as fi ajuns la concluzia impaciuitoare de mai sus (poate o sa mi se demonstreze ca e gresita, mai stii?)
vad ca te obsedeaza ideea asta a blocarii topicului, a inchiderii discutiei... ce, ti-e frica de mine?
Originally Posted by ulrich:
mie-mi plac gagicle brunete(si nu blonde)cu tate mar.psihanalizeaza asta
|
eu psihanalizez asta in felul urmator - ma informezi cu atata generozitate ca tie iti plac brunetele cu tate mari fiindca ai niscaiva dubii in privinta orientarii tale sexuale (not that there's anything wrong with that) si simti nevoia sa-ti spui din cand in cand (ba chiar sa le spui si unor necunoscuti de pe forum) ca iti plac fetele, asa, ca sa nu uiti...
PS daca esti fata si asta a fost ceva de genul "trick question", toata analiza mea pica :lol: