Originally Posted by Ambra Blu:
Hai, sictir, da-te-n s*****.
|
LOL !
Habar n-am. O doamna la vreo 30 si ceva de ani, catre 36-35, cred, de pe cinspe mii de forumuri, care m-a tot mincat de c**** o buna bucata de vreme - desi nu m-a vazut vreodata in viata reala - si care ma enerveaza imediat ce impleteste un rind in spatiul virtual. Pardon, mai multe rinduri, ca dumneai scrie mult, cu pofta de educatie apostoliceasca a invatatorului din pravale baba. Si nu ma mir deloc ca cei care se bucura la exercitiile de prestidigitatie a femeii sint Pitbull, un batrinel ratat, si Airlight, un regizor monteur care stie prea bine ce parere am despre filmele domniei sale.
|
Pusesem intrebarea da' nu am avut rabdarea sa-i citesc postul kilometric, viata e scurta si frumoasa de ce plm sa mi-o pierd citind ce scrie pisica balu. De-abia dupa ce am citit ce ai scris tu m-am sinchisit sa lecturez cate ceva si am avut neplacuta surpriza sa constat ca are un stil asemanator cu tristul personaj Marge Grudgenson (parca asa ceva). Avand in vedere ca acest mic flame a izbucnit pe acest topic, as dori sa-l lasati aici, pentru ca e cea mai interesanta chestie pe care am citit-o in ultimul timp pe cinemagia.
PS: Despre mine, stie toata lumea cine sunt, cine ma vrea, ma place-asa si-asa.
|
ASA E !