Ai perfectä dreptate, în fond, dar presupun cä esti si oarecum mai sensibil; Ambrablurica îsi epuizeazä potentialul stresant doar atâta vreme cât pästreazä un anumit mister (adicä, pret de câteva mesaje - în parametri forumicesti), pe urmä nu mai inspirä decât milä si amuzament. Oricum, ea nu existä prin sine, ci prin stärile pasagere negative pe care le inspirä - prin urmare, s-o ignoräm; va face implozie.
Si, oricum, mult mai important e alt lucru:
SA NU DEVENIM OFF-TOPIC!
* * *
So,
back to:
Sunt nevoit sä inscriu printre cärtile îndrägite (nu tocmai preferate, dar totusi, impresia pozitivä e substantialä!),
"Circul nostru vä prezintä:" de Lucian Dan Teodorovici. Am citit-o recent, si-i voi face o recenzie. De fapt, cu ea am planuri mai mari. Romanul a fost scenarizat, iar proiectul face parte din lotul cu cântec de anul ästa de la C.N.C. Desi cartea e realmente foarte bunä, mä tem cä filmul o va compromite nedrept si crud. Motivele pe care îmi bazez aceastä supozitie le voi expune pe larg, în topicul special pe care am sä-l deschid la "Atelierul de scenaristicä" - începând chiar cu recenzia. Va fi foarte interesant sä urmärim drumul acestui proiect, de la un roman foarte bun, la un film... vom vedea cum.