View Single Post
Old 27 Apr 2007, 14:49   #823
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ai perfectä dreptate, în fond, dar presupun cä esti si oarecum mai sensibil; Ambrablurica îsi epuizeazä potentialul stresant doar atâta vreme cât pästreazä un anumit mister (adicä, pret de câteva mesaje - în parametri forumicesti), pe urmä nu mai inspirä decât milä si amuzament. Oricum, ea nu existä prin sine, ci prin stärile pasagere negative pe care le inspirä - prin urmare, s-o ignoräm; va face implozie.
Si, oricum, mult mai important e alt lucru:
SA NU DEVENIM OFF-TOPIC!

* * *

So, back to:

Sunt nevoit sä inscriu printre cärtile îndrägite (nu tocmai preferate, dar totusi, impresia pozitivä e substantialä!), "Circul nostru vä prezintä:" de Lucian Dan Teodorovici. Am citit-o recent, si-i voi face o recenzie. De fapt, cu ea am planuri mai mari. Romanul a fost scenarizat, iar proiectul face parte din lotul cu cântec de anul ästa de la C.N.C. Desi cartea e realmente foarte bunä, mä tem cä filmul o va compromite nedrept si crud. Motivele pe care îmi bazez aceastä supozitie le voi expune pe larg, în topicul special pe care am sä-l deschid la "Atelierul de scenaristicä" - începând chiar cu recenzia. Va fi foarte interesant sä urmärim drumul acestui proiect, de la un roman foarte bun, la un film... vom vedea cum.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif