Originally Posted by Alex Leo Serban:

| 
		     mda; inteleg - dar tre sa intelegi si tu k esti un caz particular: cinva kre are o alergie atit d violenta la bd-uri incit scuipa si p produsele derivate! 
		 | 

Un caz particular. Originalitatea este o trasatura foarte periculoasa pentru mase. Originalul este un pericol demn de luat in calcul pentru un sistem care se complace in lacune.

| 
		     nici eu nu sint fan bd, dar '300' mi-a placut; in orice caz, il consider mai reusit decit 'troia' (kre e atiiiit d lemnos: zici k e muzeu!),  
		 | 

Da, intre istorie si muzeu nu prea exista o legatura concludenta...

| 
		     decit 'alexandru' (citeva scene reusite da-n rest varza!)  
		 | 

Total de acord. Gaugamela si altele pe care nu le mai explic.

| 
		      (uitati-va numai si la cite pagini d topic pt filmu asta!)  
		 | 

Sunt de ajuns 4-5 fani cu 2-3 impotriva filmului si se pot scrie 15 pagini, crede-ma. De la PAGINA 5 (COMENTARIUL DE LA PAGINA 5) mi-ati sarit in cap pana aproape de 8 si o sa tot mai sariti ca un bodyguard protejand un handicapat (ca leprosul ala) de admiratoare!

| 
		     din fericire noi, criticii d film, sintem obligati (prin job description) sa nu avem prejudecati leg d genuri...  :happy:  
		 | 

Mi-am dat seama, iti citesc articolele din LIBERTATEA si sunt foarte bune, doar ca eu nu inteleg aceasta pasiune pentru BD-uri si 300 in special...
Stati sa vedeti ce o sa pateasca "Spiderman 3". 

Originally Posted by gionloc:

| 
		     * vad ca ti-ai creat o marota, pare un fel de ''fîþa dela pagina 5'' din Libertatea (i.e. scrisu' pare). 
		 | 

LIBERTATEA, LIBERTATEA, LIBERTATEA, 
ALEX LEO SERBAN, LIBERTATEA, LIBERTATEA, LIBERTATEA.