Thread: 300
View Single Post
Old 24 Apr 2007, 22:43   #153
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by gionloc:
ceea ce spuneam io in mesajul trecut e ca:
1. atunci cind iti este pusa o intrebare legata de ceea ce ai scris, te scuzi imediat si spui ca de fapt ideea nu e a ta!
Habar n-am unde vrei sa bati. Crezi ca ma simt jignit sau ce? A fost o simpla coincidenta ca unele "remarci sarite" sa fie auzite pe ici pe colo. In rest e original.

2. umorul vizibil in scriere e fortat si prin aceasta devine gretos...
Se poate consuma cu lamaie.

deci - cele doua posibile calitati ale scrierii tale -
Nu am comentat filmul sa ma dau mare cu ceva sau sa-mi pun inteligenta in valoare sau valoarea scrierilor mele sau etc. etc. etc.

1. originalitatea - e anulata imediat ca de fapt e o compilatie ceea ce ai scris -
Pitbull, asta inseamna aspru criticat? :lol: Esti chiar amuzant gionloc, vorbesti de compilatii...

apoi posibila originalitate rezultata din imbinarea smechera a mai multor opinii auzite - e anulata si ea prin scuzele ivite intre timp (ca sa fiu respectuos).
Mi-am cerut eu scuze? Sunt total de acord cu ceea ce am scris si nu as mai modifica nimic. Daca as fi platit, poate as scrie altceva...

2. umorul - comicul de situatie e anulat intr-o hahaiala artificiala - te constringi pe tine sa rizi de film, dar pe mine unu' nu ma faci sa zimbesc...
Stiu. Daca filmul nu te-a facut sa razi cu atat mai mult eu nu am nici o sansa, logic. Nici nu am dorit asa ceva.
INSA am ras mai mult pe scaun decat de mesajul meu, daca asta vrei sa afli, si nu vad unde ar fi problema corelat cu tot ce am scris pe pagina 6 despre film.

Si e o regula: nu ataci autorul mesajului; ataci mesajul.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif