Thread: 300
View Single Post
Old 24 Apr 2007, 17:53   #148
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
poate mai afla unii kre rid la filme k au existat 300 d eroi kre s-au jertfit pt sparta
De asta m-am prins si eu, da' eu nu-s d-ala ce rade la orice film si care trebuie sa AFLE despre Termopile LA MODUL asta.

care mod, stimabile?
voiai sa iti prezinte luptele in stil mihai viteazu vazut de serj nicolaesco?!
in 2006-2007!?

s-apoi majoritatea datelor vehiculate in film is reale!
doar modalitatea de prezentare, tehnica aducerii lor pe ecran le transpune intr-o alta zona (cinematografica)... si, poate, dorintele (implicite sau explicite) transformarii peliculei intr-un manifest politic injecteaza patriotism, responsabilitate si profesionalism in luptatorii de acolo!

ceea ce spuneam io in mesajul trecut e ca:
1. atunci cind iti este pusa o intrebare legata de ceea ce ai scris, te scuzi imediat si spui ca de fapt ideea nu e a ta!
2. umorul vizibil in scriere e fortat si prin aceasta devine gretos...

deci - cele doua posibile calitati ale scrierii tale - 1. originalitatea - e anulata imediat ca de fapt e o compilatie ceea ce ai scris - apoi posibila originalitate rezultata din imbinarea smechera a mai multor opinii auzite - e anulata si ea prin scuzele ivite intre timp (ca sa fiu respectuos).
2. umorul - comicul de situatie e anulat intr-o hahaiala artificiala - te constringi pe tine sa rizi de film, dar pe mine unu' nu ma faci sa zimbesc...

de ex. - gorzo m-a facut sa rid, chiar daca nu ii impartasesc deloc opinia legata de 300.
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif