Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
poate mai afla unii kre rid la filme k au existat 300 d eroi kre s-au jertfit pt sparta
|
De asta m-am prins si eu, da' eu nu-s d-ala ce rade la orice film si care trebuie sa AFLE despre Termopile LA MODUL asta.
|
care mod, stimabile?
voiai sa iti prezinte luptele in stil mihai viteazu vazut de serj nicolaesco?!
in 2006-2007!?
s-apoi majoritatea datelor vehiculate in film is reale!
doar modalitatea de prezentare, tehnica aducerii lor pe ecran le transpune intr-o alta zona (cinematografica)... si, poate, dorintele (implicite sau explicite) transformarii peliculei intr-un manifest politic injecteaza patriotism, responsabilitate si profesionalism in luptatorii de acolo!
ceea ce spuneam io in mesajul trecut e ca:
1. atunci cind iti este pusa o intrebare legata de ceea ce ai scris, te scuzi imediat si spui ca de fapt ideea nu e a ta!
2. umorul vizibil in scriere e fortat si prin aceasta devine gretos...
deci - cele doua posibile calitati ale scrierii tale - 1. originalitatea - e anulata imediat ca de fapt e o compilatie ceea ce ai scris - apoi posibila originalitate rezultata din imbinarea smechera a mai multor opinii auzite - e anulata si ea prin scuzele ivite intre timp (ca sa fiu respectuos).
2. umorul - comicul de situatie e anulat intr-o hahaiala artificiala - te constringi pe tine sa rizi de film, dar pe mine unu' nu ma faci sa zimbesc...
de ex. - gorzo m-a facut sa rid, chiar daca nu ii impartasesc deloc opinia legata de 300.