Originally Posted by Lecart:

| Presupun ca in debutul comentariului ai incercat sa fii spiritual, nu?    | 

Nu, nicidecum spiritual. Emblematic! Discrepanta dintre 
asteptari si 
ce mi-a dat sa vad este perfect si ireversibil echivalenta cu distanta dintre 
comentariul meu si 
comentariul unuia ce a ramas profund impresionat de film incat nu-l va uita nici peste 5 ani.

| probabil cireasa de pe tort: comparatia cu Counter Strike - tangentele pe care le are jocul ala cu 300, ma depasesc. | 

Imi pare rau, remarca nu este sub nici o forma originala, am auzit-o intr-o emisiune la TV (parca Andi Moisescu) in care se arata un fel de demo-300.

| De ce atata ura si sarcasm? Nu putem judeca serios un film? Sa ne elucidam si noi astia mai necunascatori - care au fost greselile? Am fost eu prea naiv cand m-am uitat la film?  | 

Cand a rulat "Troy" l-am vazut de 12 ori in cinema! Si nu a fost un film stralucit. "Alexander" cu toate minusurile lui m-a lasat cu gura cascata la batalia de la Gaugamela...iar "Gladiator" il revad AZI de parca ar fi prima data, fara sa mai adaug de "Braveheart" si "The last of the Mohikans" ce m-au impresionat profund la vremea lor.
300 nu mi-a trezit nici o emotie! Dar absolut niciuna! Si crede-ma, sunt un tip destul de sensibil atunci cand urmareste un film. Probabil ca euforia mea ascunde o sfera energetica negativa gata sa explodeze. Este primul film istoric la care am ras!