Da, am recitit si nu am scris exact. Nu ma gandeam la "ura" (hate) iar de Nea Marin nu-mi amintesc, oricum, nu am mintit cand am spus ca am ras cu lacrimi. 
Si chestia cu 
al lor Comentator, Genial! Ati vazut cum vorbea intr-una? Senzational, dar uneori ma si enerva incat imi venea sa-i strig: "Mai taci mah! Vreau sa vad filmu'!"  :lol: 

Quote:

|  adik c vrea filmu asta? sa spuna povestea termopylei asa cum a fost desenata d miller! miller kre a fost inspirat tot d un film  | 

Nu sunt de acord cu filmele facute dupa benzi desenate! Personal, le detest. Dar atunci cand mai faci un film istoric dupa asa ceva...nu exista cuvant pentru a explica jignirea.
Pentru ca e vorba de un eveniment istoric, au murit oameni, au dat dovada de un curaj nebun si noi dam din joystick? Unde este emotia?
Demult nu am mai vazut un film care sa ma faca 
sa nu simt nimic.
Pana si Silent Hill mi-a dat fiori, cu toata penibilitatea lui, da' monstrii aia parca erau mai infricosatori...la polul celalalt, amintesc de Troy (pentru ca si asta a fost un istoric nu prea grozav) dar ti se zbarlea parul pe ceafa la strigatul lui Ahile! Despre Braveheart sau Gladiator ce ar mai fi de zis, pentru ca nici nu poti sa le bagi in aceeasi oala.

Originally Posted by StefanDo:

| 
pai scena incepe asa: Butler in contre-jour si ganditor la fereastra in dormitorul regal. o pipaie un pic pe Lena, care-l intreaba de ce e asa de preocupat. El, ca sa-i arate ce importanta e, o ia la frecus cu thrust-uri (tot ii zice el ologului Efialtes mai tarziu ca are thrust bun, zici ca e Halle Berry cu Bond ) incete si-o rasuceste si pe fatza si pe spate de zici ca-i o clatita. apoi suntem in campul de grau si ne luam la revedere intr-un mod indecent de spartan | 

:lol: " :sick: " 
No comment!