mda
sint multe d spus aici, o sa-ncerc sa fiu 'sintetic':
1 nimeni n-a remarkt cva (din art din 'cotidianul') - acel 'michael cehov'! eu nu stiu cine e, ma lamureste cinva??
2 vesnik dilema: caracteru sau opera; evident, aleg opera. caracteru il priveste p respectivu direct & personal
3 dk vbim (totusi) d om, sincer sa fiu - n.m. nu ma intereseaza; stiu d la oameni kre au fost la masterclass si/sau conferinta d presa k e genu 'alunecos'-uleios-pontos, rpd varsatoriu d glume & anecdote (astea prind INTOTDEAUNA la public!), cert un tip cu sharm & vino-ncoa - un fel d 'tombeur' tomnatic kre-si reia cu aplomb vekile retzete d cucerire... actor, deh!
4 dk vbim dspr cineastul mihalkov - am avut si eu (k pitbull) o perioada d 'mihalkovie' frenetik (cre k am vazut 'piesa neterminata...' d cel putin 7 ori!), imi plac ENORM filmele lui de-nceput (desi prefer '5 seri' lui 'sclava iubirii' - minata, cred, d pdv-u 'bolshevic'), dar tre sa recunosc k - o data cu 'ocii ciornie' - nu prea ma mai intereseaza... a dat d bugete 'balshoi' si in consecinta a-nceput sa vada 'extra-lat' totu - importanta lui in cultura sovieto-ruseask, subiectele filmelor samd. il preferam minimalist - fara staruri internationale & clishee cu sclipici (din ac pdv, 'barbieru din siberia' e un 'concentrat' - dk s poate admite asha cva la un film d pste 2 ore! - d clishee & cabotinisme - un fel d 'pliant' turistic cinemascop cu d toate: zapezi, balalaici, biserici cu turle aurii, sanii cu zurgalai & vodka... 'poetul sufletului rus' a devenit impresar pt 'mamma russia'! :sick:
din pacate - tinara generatie ia contact cu acest mihalkov - pt mine, indigerabil...
|