Originally Posted by Pitbull:
Dar Herbert, care e român basarabean unionist, este atât de antirus si antisovietic, încât uneori devine mult prea subiectiv. Il înteleg, desi sunt de acord cu el numai ca pozitie de principiu, nu si la nivelul acestor excese.
Carmine, terminä cu întretinerea voitä a confuziei, cä te faci de râs. Herbert e virulent ANTI-rus si ANTI-sovietic, cum am mai spus.
|
wai, Pitbull, dar exagerezi...
NU sunt deloc ANTI-rus (mi-e mila de rusi, ca sunt un popor mai nenorocit decat noi, romanii, si perspectiva lor nu e deloc roza si senina, totul abia sta sa inceapa la ei...), sunt doar impotriva ticaloseniei pe care o etaleaza Mihalkov Nikitushka, mai ales dupa caderea URSS-ului. tipul e irespirabil in mediul cinematografic rusesc. e de o lacomie deliranta, iar gudurarea sa pe langa Putin - un personaj mediocru, de o cruzime medievala (vezi asasinatele si masacrele) - nu ti-l poate face simpatic, chiar daca ii apreciezi unele filme - cazul meu...
Mihalkov e un regizor onorabil, dar deloc geniu, facator de capodopere, cum au scris unii in aceste zile...
excesul acesta de laude m-a deranjat.