View Single Post
Old 16 Apr 2007, 23:01   #3
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Din päcate, articolul lui Olivoatta e tezist, superficial, ilogic, pueril si teribilist - ceva gen: "Sâc, io-s mai desteaptä ca voi, prostilor!"
Sigur cä si eu sunt cam dezamägit cä Mihalkov e aläturi de Putin, si stiam de mult cä Serghei Mihalkov si Natalia Koncealovskaia erau principalii politruci si turnätori la K.G.B. din uniunea scriitorilor sovietici - dar ar trebui sä fii sau cretin, sau canalie, sau ambele, ca sä te folosesti de chestia asta în raport cu profesionalismul si arta lui. In fond, si Eisenstein a fost sluga lui Stalin, si Leni Riefenstahl a fäcut filme de propagandä nazistä, si Del Toro îi sanctificä pe teroristii comunisti din Spania si-l demonizeazä pe Franco, si Stanley Kramer fäcea propagandä rasistä pe invers (black good, white bad; Jews good, Christian baaad!), si Spielberg mânca cäcat cu "...Schindler", si Sarte era curva comunistilor în Franta - ei, si?
De ieri tot reflectez la un articol despre vizita lui Mihalkov, dar încä nu mi s-au decantat impresiile. Tipul are o personalitate prea puternicä, prea charismaticä, fenomenul a fost aproape unic (mä rog, n-am avut orgasme ovarian-verbale ca trei sferturi din cuconetu' prezent, cu CeTePeu-n frunte, da' nici reactii strepezit-menopaotice ca Olivoatta). Cred cä postez mâine.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif