Thread: 300
View Single Post
Old 14 Apr 2007, 00:36   #98
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
@Airlight
Si totusi un bun cronicar de film nu se lasa influentat de aceste aspecte care tin mai mult de latura comerciala a filmului.
Calitatea filmului nu se schimba (prea mult incat ar schimba total parerea) de la panza la ecran.
Eu, unu, l-am vazut pe monitor, filmul 300, am fost impresionat de film...in primul rand pentru ca am asteptat sa apara o varianata buna (un DVD-NTSC, fara traducere, dar la simpletea dialogului, nu a fost o problema), cu sunet impeciabil (la care am avut casti, cu volumul aproape de maxim a.i. tremurau la scenele de lupta), la fel ca imaginea (LCD de 17, dar mai putin conteaza asta).
Combinatia asta m-a ajutat sa pastrez aluzia de film de razboi...si am format eu o imagine in care eram in cinema si experimentam filmul. Nu s-a schimbat mult, cu toate ca o experienta IMAX cred ca e total diferita.
Un plus la formatul filmului la mine a fost ca imaginea a fost full screen, dar numai la scena cu magicienii si bombele lor...tot ecranul se facea alb, nu numai portiunea cu film (cred ca 16:9)...iarasi da senzatia ca actiunea intra in camera ta...iar cel care a vrut sa faca asta (presupun ca Snyder) a ales-o pentru placerea privitorului, ceea ce e un plus, mai ales la acest gen de film.
Nota 8 i-am acordat lui 300.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif