|
@ marx - laptopu nu e la xerxes si nici nu trebuia sa fie!
e la aia de au muncit un an de zile la film, dindu-i forma!
nu uita ca filmul nu e numai ce fac personajele pe ecran.. mai e si ce fac aia de le aduc pe ecran!
reconstructia istoriei? a celei legate persia? e aproape ilar!! te pomenesti ca toate personajele mitologice aduse in poveste, alaturi de toate mastile purtate de nemuritori, figura lui xerxes (in comparatie cu a lui leonidas), etc etc... plus discursul despre prezent - toate acestea pe montura video-game (decoruri a la ubisoft si actiune a la namco)... te pomenesti ca sintem in plin clasic vizual! si ca filmul asta nu vine cu nimic nou... si ca este o reconstructie pura a istoriei unui neam glorios vs. un neam depravat si pervers, fara nicio alta implicatie si fara nicio alta cautare de alt ordin decit cel al ''adevarului'' stiintific.
pentru mine filmul asta e foarte bun fiindca imi arata puterea de seductie si de manipulare a cinematografiei! seduce prin naratiune, iti arata ca e doar un film ce te seduce prin stilizare!
@carmine - asa e, am incurcat un premiu... dar nu am dezvoltat un complex din asta, cum poate ai crede ca se va petrece daca tot repeti. sau poate greselile noastre devin mantrele tale? hmm... apoi nici nu sint obsedat de ''a nu gresi''.. adopt mai repede o atitudine popperiana in fata adevarului decit una luminist-enciclepedica, degraba nascatoare de psihoze!
iar tu nu gresesti fiindca iti sustii interventiile in 50 de cuvinte maximum, din acelea 30 formeaza repertoriul injurios iar celelalte articulatiile interne ale ofensei!
|