Thread: "Ticälosii"
View Single Post
Old 19 Mar 2007, 09:09   #48
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bäi, da' fata asta mänâncä cäcat cu polonicu'! :shock:
Originally Posted by Larisa Ionescu:
Minute in sir au durat aplauzele la finalul premierei oficiale a filmului „Ticalosii”, joi seara, la Cinema Studio.
Si-i place, si zice: "Mai vreau, mai vreau!" (ca Seralu, cu muräturile):
Reactiile primite de pelicula din partea primilor spectatori platitori (pentru ca „Ticalosii” ruleaza acum pe marile ecrane din Bucuresti si din tara) vorbesc de la sine: la final, aproximativ 10 minute de aplauze.
Plus cä care "spectatori plätitori", cä era galä cu invitatii? S-a-mbätat, vaca.
Deci, aplauze mai penibile rar mi-a fost dat sä-ntâlnesc. Au început o datä cu genericu' final, si-au murit scurt. Serban si-a urcat ortacii pe scenä, si la fiecare nume, se aplauda politicos si fâsâit. A terminat, s-a mai aplaudat o datä formalist-bäsit vreo patru secunde, si ne-am dus acasä (mä rog, eu m-am dus cu Gloria, Gicä Preda, Dan Burlacu si încä vreo trei persoane, la o bere).
Un public numeros s-a bucurat de prima vizionare a peliculei alaturi de realizatori si invitati, multi spectatori, din cauza ca sala a fost arhiplina, urmarind proiectia in picioare.
Nope! Prin salä erau SIRURI-SIRURI de locuri goale! Numa-n stânga mea (pe rândul trei) erau vreo cinci, a doua jumate a proiectiei m-am pus cu cracii la orizontalä, cä de-a-ncurulea nu mai suportam. Dar în dreapta stäteau în picioare vreo trei întârziati politicosi, care n-au vrut sä deranjeze lumea.
Extrem de emotionat, Razvan Vasilescu nu a dorit sa urce pe scena, (...)
Ete, scârt!
Originally Posted by Serban Marinescu:
In primul rand, ma intereseaza reactia publicului tanar. Ea sper sa fie profund sincera.
Mâca-l-ar mama! Logicä tipicä pentru el!!! :lol:
Originally Posted by Gheorghe Preda:
Un film politic interesant, din punctul de vedere al faunei umane, care misuna in Romania peste tot.
Gicä-i politicos. Mai politicos decât pe urmä-n Downtown!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif