Originally Posted by Carmine Galante:
Originally Posted by Pitbull:
Asta-i adevärat - da-l face sä fie bun?
|
Fie si numai pentru asta, Cel mai iubit e un film bun. Eu m-am saturat de maini intinse, CNC, scandaluri, milogeli, buget, bugetari, cacanarii. Vreau sa vad si eu in cinematografia romaneasca initiativa privata.
|
nici eu nu cred ca fondurile private din productie il fac un film bun!
cmidp ramine o ecranizare ratata, insa ratata corect: pe resursele lor, a unora care aveau incredere in niste oameni.
ce s-a intimplat dupa? de ce SM(arinescu) nu a continuat sa faca film cu fonduri private, exclusiv? si-a pierdut credibilitatea? si din acel moment a devenit un bun national, CNC ii finanteaza expectoratiile! :sleep:
eu mi-as dori sa vad numai investitii private in filmele unui SN, unei CNichitus, sau ale lui SM (atunci nu as mai considera ca ei comit fapte penale - fura banii celor care ar avea ceva de spus), iar pe de alta parte, cei care par a fi capabili sa faca produse artistice - macar prin aceea ca primesc premii p-afara, daca juriile CNC nu sint in stare sa depisteze valoarea din citeva vorbe pe o hirtie sau din ceea ce in prealabil pot vedea in creatia cuiva - atita vreme cit isi mentin calitatea, acestora poate ar fi indicat sa li se ofere cecuri in alb!