Thread: "Ticälosii"
View Single Post
Old 18 Mar 2007, 10:06   #42
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Carmine Galante:
Originally Posted by Pitbull:
Asta-i adevärat - da-l face sä fie bun?
Fie si numai pentru asta, Cel mai iubit e un film bun. Eu m-am saturat de maini intinse, CNC, scandaluri, milogeli, buget, bugetari, cacanarii. Vreau sa vad si eu in cinematografia romaneasca initiativa privata.

nici eu nu cred ca fondurile private din productie il fac un film bun!
cmidp ramine o ecranizare ratata, insa ratata corect: pe resursele lor, a unora care aveau incredere in niste oameni.
ce s-a intimplat dupa? de ce SM(arinescu) nu a continuat sa faca film cu fonduri private, exclusiv? si-a pierdut credibilitatea? si din acel moment a devenit un bun national, CNC ii finanteaza expectoratiile! :sleep:

eu mi-as dori sa vad numai investitii private in filmele unui SN, unei CNichitus, sau ale lui SM (atunci nu as mai considera ca ei comit fapte penale - fura banii celor care ar avea ceva de spus), iar pe de alta parte, cei care par a fi capabili sa faca produse artistice - macar prin aceea ca primesc premii p-afara, daca juriile CNC nu sint in stare sa depisteze valoarea din citeva vorbe pe o hirtie sau din ceea ce in prealabil pot vedea in creatia cuiva - atita vreme cit isi mentin calitatea, acestora poate ar fi indicat sa li se ofere cecuri in alb!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif