Thread: Doc.ro
View Single Post
Old 13 Mar 2007, 22:46   #18
Liou
Guru

Liou

Quote:
este kiar ciudat sa nu fi auzit de Alexandru Solomon autorul unui f cunoscut documentar de lung-metraj, "Marele Jaf Comunist", difuzat acum cateva luni si pe tvr 1.

ps: emisiunea despre documentare exista de cativa ani.

De site-ul domnului Solomon stiu exact de ieri, cam de la ora 11 am(cu aproximatie) N-am vrut sa-mi fac atat de mult autocritica...Si, da,
am auzit de "Marele jaf comunist"(daca ma scotocesc bine s-ar putea sa-l gasesc in arhiva mea), insa nu l-am "cuplat" ,pur si simplu, cu acest nume si nici nu i-a venit randul la vizionat.. Am avut alte nume pe lista de prioritati(no ofence, please). Si apoi, mai sunt si cinefili care iau lucrurile mai "a la legere", pana cand anumite imprejurari(sa zicem placute) ii fac sa se uite la un film (nu neaparat nevoia de a mai bifa cate unul).

Si la tvr1 ma uit, cum nu, dar, stii cum e, daca pic pe ceva bun, bine, daca nu, iarasi bine..ar mai fi posibile cateva "scenarii" pentru care eu n-am vazut acest film, acum cateva luni:

-am ales sa vad alt film, cel de pe cultural(ca era un..Antonioni...sa zicem) sau altul din arhiva personala;
-eram in imposibilitate fizica sa-l vad;
-n-aveam chef sa vad filme in seara aia

E, dar acum, au trecut acele luni, si o sa ma uit si la Marele jaf.... si incerc sa ma uit, de-acum, si la emisiunea cu pricina.
Liou is offline   Reply With Quote sendpm.gif