Deci iata ca mai exista un conu Alecu, altul decat regretatul Paleologu...de aceea intrebam daca e vorba chiar de aceeasi persoana Alexandru Solomon =Alecu Solomon( Alecu putea fi tatal sau fiul; in nebunia asta de optiuni in viata, cine ar fi stiut exact?...). Well, ma bucur sa fi aflat acel site:omul cat traieste invata...(mi-e teama sa nu invete prea tarziu

; cum spuneam, cine stie cate emisiuni am pierdut deja cu/despre cate documentare misto). Ideea e ca daca nu ma uitam la emisiunea asta de pe Cultural(pentru mine top of the top dintre cele romanesti), nu as fi aflat nimic despre numele asta, despre filmele astea;
Poate ar mai fi fost cativa care ar fi scris cate ceva despre Sorin Iliesiu cu documentarele lui cunoscute despre Cioran si Tutea..insa si genul de documentar al lui Iliesiu, dupa parerea mea, e ceva destul de "clasic" si previzibil(e drept ca n-am vazut nici eu, de el, mai mult de cele doua filme)...
Deci este exact ce ma intereseaza sa cunosc: un alt gen de documentar, cum spunea si Stefan, care sa te "fure" prin alte mijloace decat cele cu am fost obisnuiti(vezi genul de filme despre personalitati sau razboi..).
Si mai cred ca filmele astea nu le voi gasi veci nici pe E-mu-le, nici pe de-ce, asa ca deocamdata ,pentru mine,raman doar niste titluri foarte frumoase. Asta daca nu cumva ma va milui si pe mine cineva

(macar cu Duo pentru...sau cu Franzela... sau cu Clara B...,care mi-au atras atentia mai tare la o prima citire).