View Single Post
Old 12 Mar 2007, 14:40   #92
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Carmine Galante:
Revista pro cinema nu a mai aparut din motive strict economice. Era de calitate (atat grafic, hartie, continut etc) dar scumpa si nu se vindea...

this is bullshit: procinema si-a intrerupt aparitia pt k onor conducerea redactiei a hotarit - spre cinstea ei! - sa nu o puna p coperta p janine, consoarta bossului :w00t: asta e micul adevar - mai putin glorios decit cred unii (vezi mai sus) si cva mai anecdotic, dar 100% adevarat (o stiu din sursa sigura).
dar musiu sirbu a facut asta cu toate revistele kre-si creasera un vad: le-a tinut cit le-a tinut, apoi le-a desfiintat: afacerile k afacerile, dar mai tre sa li s piarda si urma, nu? (hint-hint...)
in cazul procinema-ului, makr redactorii i-au luat-o inainte si - prin 'nesupunere civila' - i-au dat un argument forte sa-i concedieze...

pt gionloc

cum adik (numai) 'partea eseistik'?! din cite stiu, nici makr n-ai citit cartea :oops:
oricum, nu stiu d c s spune k nu s citeste carte d film: stiu k cei d la polirom s pregatesc sa scoata al 2-lea tiraj al cartii mele...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif