View Single Post
Old 11 Mar 2007, 16:51   #730
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Alex Leo Serban:
1 evident, a preluat 'stilul pj' (scriere cu majuscule, propozitii scurte etc), dar nu d la-nceput: mp-ul semnat 'mihai chirilov' (p kre l-am pastrat) este scris 'normal', d la 'semnatura' si pina la textul propriu-zis; abia cind si-a dat seama k asta nu seamana cu 'stilul pj', a-ntors-o;.
N-am väzut, nu mä pronunt; precizez, totusi, cä si P.J. e capabil sä simuleze mesaje normale, mai ales pe privat - uneori, chiar si public: o fäcea ca sä-si batä joc de noi, sä-l credem scurt timp un user legitim, înainte de a-si da iar masca jos.
3 'coincidenta' dintre cele 2 actiuni (inceputul 'razbelului' p forum si invazia spamurilor) dovedeste o minte comuna...
Nu. Valurile de invazii ale lui P.J. sunt foarte frecvente; oricând ar fi început "räzbelul", probabilitatea de a coincide cu un asemenea val era covârsitoare.
(Plus încä o precizare: existä cel putin douä detalii tactice, azi, pe care C.G. n-avea de unde sä le stie, P.J. le folosise rar - poate chiar inconstient - înainte de revenirea lui C.G. pe forum. Nu spun ce anume, e mai bine sä le tinem în buzunar.)
am petrecut o duminik dupa-amiaza f nostima.
Pentru mine a fost stresantä. Mä bägati la mijloc, si nu-i frumos.
(Acuma sä n-aud "singur te-ai bägat la mijloc", etc. Loialitatea e loialitate - de-aia, când devine bidirectionalä, te prinde în dileme ireductibile. Parcä n-ati sti, a scris si un frantuz despre asta, unu' Corneille.)
Si rämâne în aer întrebarea: de ce sä-l imite C.G. pe P.J., când orice atac al äluia e în beneficiul atacatului? Uneori, chiar eu m-am atacat pe mine însumi, chipurile din partea lui P.J., la derutä, în speranta de a-l zäpäci si a-l face sä renunte (n-am reusit; ca orice psihopat, e imun la multe).
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif