View Single Post
Old 09 Mar 2007, 20:24   #51
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by Pitbull:
Iar secventele alea sunt, într-adevär, destinate sä socheze - dar nu la modul artistic, ci doar agresiv exhibitionist, ceva de genul: "Uite, bä, eu vä arät puli si pizde cä asa vrea muschii mei, na, cäca-m-as în gurile voastre de labagii!"
LOL ! Tare. Frate ideea e ca omu' isi cauta finantari, ca ia bani si de prin Franta (Canal+ , CNC-ul francez), ca nu prea sta cu maini intinse, ca nu e nesimtit ca un jeg ca sergiu nicolaescu, ca nu prea face bravade pe la televizor si mai ales ca nu tine sa apara de fiecare data cand se mai implineste un an de la revolutia din '89, asa cum vrea tanchistul tunar sa ne arate ca ne-a salvat de comunisti dupa ce i-a pupat in cur timp de 25 de ani in filmele lui de rahat. Macar asta poti sa recunosti.

conceptia regisoralä e foarte riguroasä (teoretic, stie o meserie de te-ndoaie)
Am mai spus, eu cand ma uit la filmele lui am impresia ca-l si vad cum ii dispera p-aia, pentru ca-i dispera, se vede pe fetele lor. Ce m-a socat a fost la De ce trag clopotele ... cand imi imaginam regizorul cum tipa la aia in sareta (secventa de final), ca dupa aia sa apara chiar Pintilie in cadru', cu portavocea in mana, urland la toata lumea. :w00t:

perversitatea îi tulburä mintile
Daca-mi place L.P. inseamna ca sunt pervers? 8)
O.K., si acum, una din poantele promise:!
Alta mai tare?
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif