View Single Post
Old 27 Feb 2007, 22:05   #39
mihaifulger
Senior

mihaifulger

Send a message via Yahoo to mihaifulger
Re: Who's next...

Originally Posted by marx:
vad ca i-ai scapat pe Titus Muntean al carui "Examen" a fost kiar interesant. Napoleon Helmis cu "Italiencele" a incercat ceva nou si partial a reusit. Dragos Iuga a avut un scurt-metraj in facultate, "Nu", premiat la cateva festuri importante la nivel de "juniori". Catalin Leescu, un promotor al filmului independent care anul asta a fost selectionat pt al doilea an consecutiv la ECU (European Independent Film Festival) de la Paris.

PS: era necesar sa fie si Cristian Nemescu cuprins in aceasta carte, macar prin aspectul ca a realizat cel mai premiat scurt-metraj romanesc. eu ma bucur ca am reusit sa realizez un interviu cu el, mi-am dat seama de patima lui pentru film.

Titus Muntean a fost o optiune, insa nu stiu sa fi facut nimic important dupa "Examen" (care si mie mi-a placut mult): documentarul despre satul Dragus nu m-a impresionat, poate doar contributia la serialul "Lombarzilor 8" (btw, stiti daca se mai reia serialul ala?)...
Napoleon Helmis - cuvantul esential e "partial", din pacate...
Dragos Iuga - interesanta propunere, mai ales ca i-am vazut la Anim'est o animatie misto ("Povara umbrei"); nu poate fi un alt regizor Dragos Iuga, nu?
Si la Catalin Leescu m-am gandit; sper insa sa faca macar un scurtmetraj ceva mai lung...
Cat despre Cristian Nemescu, daca voi scoate o a doua editie a volumului sau o noua carte despre "noul val", poate imi dai voie sa includ si interviul tau cu el... E clar ca el nu trebuie sa lipseasca dintr-o asemenea carte si sunt convins ca premiera lui "California Dreaming" va fi un eveniment...
You see, this profession is filled to the brim with unrealistic motherfuckers. Motherfuckers who thought their ass would age like wine. If you mean it turns to vinegar, it does. If you mean it gets better with age, it don't.
mihaifulger is offline   Reply With Quote sendpm.gif