View Single Post
Old 27 Feb 2007, 13:05   #48
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Citez dintr-un e-mail pe care tocmai l-am primit, apropo de articolul meu de pe Liternet (vezi linkul mai sus):

La un singur punct te-as contrazice, spagile despre care zici ca n-au cum sa fie mari... Ei bine, aici te inseli. In 2004 am fost solicitat, post coitum, la o productie castigatoare la cea mai rusinoasa sesiune din istoria CNC. (aia cu Carmazan, Bogdan Dumitrescu, si mai nu stiu cine in juriu) Din fericire pana la urma m-am retras si "producatorul" (nu dau nume, firma incepe cu "A..." si se termina cu "...rtis") a putut sa-si faca singur damblaua. In timpul scurtei si furtunoasei relatii cu domnia sa am aflat, la prima mana, ca spaga (cel putin la proiectul in speta) a fost de jumatate de miliard. Bani deturnati, evident, din bugetul filmului. Trebuie sa recunosti ca nu e o suma modica.
Iar ca mecanism, asa functiona (functioneaza?): Se ia un buget de film. Din miliardele care vor fi primite, se promite spaga juratului (juratilor). Dupa castigare, se plateste punctul de mai sus, se pun(e) deoparte ceva miliard(e) in beneficiul "producatorului" si din ce mai ramane se face filmul. Care iese cum o da Domnul. Producator.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif